How to use it ….

peakout-book-din-træning-her_mockup

Peakout er en applikation, der samler al sport og træning – pt i Aarhus, København og Aalborg. Det har vi kommunikeret om og om igen. Men måske har du brug for at afmystificere, hvad det reelt set handler om?

I dette indlæg tager vi dig igennem de 5 trin, fra opstart af app’en, til kvitteringen lander på din skærm, og du kan besøge et hold, det sted du har booket.

Det første du skal gøre, er at downloade app’en Peakout i enten App Store eller Google Play.

Når du åbner Peakout vil du først blive mødt af denne side. Lad os kalde den “Kom igang”-siden.

Denne side er ret “ligegyldig”, da den kun viser dig vores fede film og kommer med nogle statements. Tryk “Kom igang” med det samme, så du kan komme til sagen. Du kan også lige swipe lidt til siden og læse vores benefits til dig, som bruger Peakout.

 

Når du har trykket “Kom igang” bliver du mødt af denne side, “søge-siden”.

På søge-siden kan du shoppe træning til den store guldmedalje. Det er oversigten over hele byens hold, på tværs af alt, men i nærheden af dig.

Her kan du vælge mellem crossfit-timer, yoga-timer, en masse forskellig dans, kampsport, motionsboksning, stand up paddle board, klassiske fitness-hold som “Mave-Balle-Lår”, “Stram-Op” og “Bodytoning”, svømmehals-adgang og anderledes ting som “aquafitness” og “TACFIT”.

Søgningen er baseret på din lokation, og du kan i denne version segmentere mellem at se, hvad der er tættest på – enten i afstand eller tid. Nu skal du blot trykke dig ind på dét, du ønsker at deltage i. Lad os lege at du vil til “Fight Gone Bad” i Aarhus Crossfit, hvilket er en slags cirkeltræning med crossfit-øvelser.

Bonus-info: Alt i app’en er tiltænkt den gennemsnitlige forbruger, så medmindre andet er udspecificeret, kan du deltage fra gaden, så vær ikke bange for at prøve fx crossfit for første gang.

Det åbner op for det konkrete holds side, hvor du kan læse mere om træningen, og nødvendige detaljer som fx hvad du skal have med og på. Her vises også muligheden for at vælge mellem tidspunkter, hvis holdet forekommer flere gange dagligt, som det viste billede indikerer.

Nu trykker du på “Book” og bliver først bedt om at logge ind, hvis det er første besøg. Du kan enten oprette dig via din e-mail eller vælge Facebook-login. Det kører ret simpelt, og du følger bare anvisningen. Herefter bliver du ledt videre til betalingssiden.

Betalingssiden åbnes, og du mødes af muligheden for at betale over Mobile Pay eller kreditkort.

Dit valg her går slag i slag, for vælger du Mobile Pay åbnes din Mobile Pay-app, og du taster din kode og swiper beløbet – bum!

Vælger du kreditkort, skal du ved første besøg indtaste dit kortnummer, hvorefter dette gemmes til fremtidigt brug (du skal altså kun igennem de mange tal én gang). Alt er krypteret og vi kan ikke tilgå dine oplysninger, så no worries omkring dét.

Bonus-info: Ind imellem kører vi en kampagne, der udløser en given rabat på træning. Når dette sker, så annonceres det på vores Facebook og Instagramprofil, og den kode kan du indtaste på denne side – inden betaling – i feltet “Rabatkode” øverst. Så fratrækkes rabatten helt af sig selv. (Husk i øvrigt at følge med på Facebook og Instagram)

Når du har valgt betaling og gennemført, ryger du automatisk ind på din kvittering, som er din adgangsbillet til træningen det valgte sted. Denne kvittering ligger på din telefon, indtil du har gennemført træningen, så vær ikke bange for at lukke app’en ned. It stays!

Kvitteringen viser en stor, blå “ANNULLER BOOKING”-knap. Denne knap tillader dig at annullere din booking, helt op til 2 timer før holdstart. Er du indenfor de 2 timer, er der ikke noget at gøre og “bordet fanger”. Når du møder op, viser du bare din telefon og kvitteringen, og så ved de, i receptionen, lige hvad der skal ske og skal nok være søde at vise dig vejen, skulle det være første gang du besøger dem.

Hvis du, mod forventning, vælger at annullere din booking, glemmer vi alt igen – dine penge ryger automatisk retur helt af sig selv, på samme måde som den oprindeligt valgte betalingsmetode foregik (Mobile Pay/Kreditkort), din plads på det valgte hold slettes og det er som om, din booking aldrig er sket. Så let er det at slippe igen!

Det sikrer dig maksimal frihed og fleksibilitet i din hverdag, med respekt for de, som står klar til at tage imod dig i crossfitboksen, yogastudiet eller fitnesscentret, som også skal have muligheden for at blive informeret om din annullering, indenfor rimelighedens tids-grænser. #everybodywins

GOD TRÆNING!

/Team Peakout

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *