Aarhus Crossfit

Crossfit på havnen i Aarhus

  • Fri træning og holdtræning
  • Crossfit

Hvem er vi

I Aarhus Crossfit spiller sammenhold og fælleskab en stor rolle. Der er motivation og vejledning at hente fra både medlemmer og kompetente ansatte. Vores mange hold og gode faciliteter giver rig mulighed for træning, der passer til lige netop dit behov.

Aarhus Crossfits mission er, at sætte rammerne for træning af høj kvalitet med fokus på den rette teknik, intensitet og fælleskab. Dette sikres igennem dybdegående viden om Crossfit og tilhørende livsstil samt vores kompetente medarbejdere, som er af stor værdi for vores medlemmer såvel som for vores organisatoriske resultater. Vores vision er, at blive anerkendt som det fortrukne crossfitcenter i Aarhus. Hermed ønsker vi at bidrage til sundhed og velvære iblandt vores medlemmer og i lokalsamfundet, ligeledes fungere som et frirum i en ellers travl hverdag.

Vi tilbyder

Træningsformen Crossfit er til dig, der ønsker en intensiv og alsidig, men naturlig træning hvor vi er hundrede procent tilstede, og giver alt hvad vi har i os. Det er en træning der er forskellig. En træning der bygger på kroppens naturlige bevægelser og de elementer vi alle har omkring os. Crossfit er for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

Hos os finder du WOD, yoga, quickie, Fight Gone Bad, masters, mobility og styrke.

Lokation

Balticagade 8
8000 Aarhus

Peakout

Mejlgade 50A
8000 Aarhus C
Danmark

Kontakt

hello@peakout.com
T: 7199 6040

Betingelser

Følg os